Top
Τρέξαμε στον 11ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας! - Zakcret Blog
fade
7667
post-template-default,single,single-post,postid-7667,single-format-standard,eltd-core-1.1,flow-ver-1.3.5,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-sticky-header-on-scroll-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Τρέξαμε στον 11ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας!

Τρέξαμε στον 11ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας!

Επόμενος σταθμός ZAKCRET Running Team… 11ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας!

Ο 11ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας πραγματοποιήθηκε σήμερα, στις 19 Μαρτίου, με την υπογραφή του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθηναίων / ΟΠΑΝΔΑ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

Το κορυφαίο γεγονός της Άνοιξης ήταν και φέτος αφιερωμένο στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, ενώ η συμμετοχή δρομέων και θεατών με μηνύματα για το δυστύχημα των Τεμπών ήταν μεγάλη.

Χιλιάδες δρομείς όλων των ηλικιών πήραν μέρος στη δημοφιλή διοργάνωση, αφού πέρα από τους αγώνες 21,1 km και 5 km, διεξήχθη για πρώτη φορά κι ένας όμορφος αγώνας για μικρούς και μεγάλους, το Family Run.

Στο Family Run πήραν μέρος 500 παιδιά Α’ έως και Ε’ Δημοτικού και 500 ενήλικες συνοδοί, ενώ στην ίδια διαδρομή έτρεξαν κι αθλητές του Special Olympics Hellas και ΑμεΑ χωρίς ηλικιακό όριο συμμετοχής.

Από το μεγάλο δρομικό event δε θα μπορούσε να λείπει η σπουδαία ZAKCRET Running Team by ASICS, που με περηφάνια τερμάτισε μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας που δε σταματά να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις επιδόσεις, το ήθος και την ηχηρή παρουσία της!

“The reason we race isn’t to beat each other, but to be with each other”

#ZAKCRETSPORTS #DREAMFORSPORTS #ATHENSHALFMARATHON

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ NEWSLETTER

#ZAKCRET_SPORTS